Tradisjonsfisk
siden 1936

Mer

Lutefisk

Vi på Glea har i flere tiår produsert lutefisk basert på en oppskrift ut i fra hvordan vi foretrekker den. Vår lutefisk produseres i skiver fordi vi mener dette gjør at sluttproduktet beholder mer av den særegne smaken.

Lær mer

Ferskfisk

Avhengig av sesong kan vi på Glea Fiskemottak levere alle typer fersk fisk. Enten du har lyst på skrei, sei, hyse, lange, uer, brosme, breiflabb eller kveite så har vi det du trenger. Vi leverer også torskletunger, lever og rogn.

Lær mer

Tørrfisk

Det spesielle kystklimaet her ute, 110 kilometer fra kysten, gjør det mulig å tørke skreien over en lengre periode enn noen annet sted i verden, og vi kan, når forholdene ligger til rette, lufttørke skrei opp til 14 kg.

Lær mer

Om oss

AS Glea kan se tilbake på en historie som går helt tilbake til 1936, da selskapet ble etablert. Vi har gjennom disse årene opparbeidet oss en unik kompetanse innen tilvirkning av fisk, og er i dag et ledende selskap innen tilvirkning av tørrfisk. Det er nå over 75 år siden selskapet ble etablert, og vi har fortsatt tørrfisk som vårt viktigste produkt. Basert på vår kunnskap, som har gått i arv mellom generasjoner, og ved hjelp av et helt unikt klima , produserer vi et produkt av førsteklasses kvalitet.

Forstå våre verdier

Fiskemottaket

Når vi snakker om fisk, snakker vi på mange måter om vår egen historie. I generasjoner har vi på Glea Fiskemottak kjøpt fisk, foreldet den og sendt den videre ut i verden. Det meste av fisken vi kjøper sendes til Italia som tørrfisk. Det har vi gjort lenge, og tørrfisk er faktisk Norges eldste eksportvare.

Les mer