Produkter

Kontakt

Tørrfisk

Fra januar til april kommer enorme mengder skrei svømmende fra Barentshavet til norskekysten og Lofoten for å gyte. Det spesielle kystklimaet her ute, 110 kilometer fra kysten, gjør det mulig å tørke skreien over en lengre periode enn noen annet sted i verden, og vi kan, når forholdene ligger til rette, lufttørke skrei opp til 14 kg. Skreien blir hengt på hjell fra først i februar til først i april, og er ferdig tørket fra midten av mai til slutten av juni.

Lutefisk

Vi har i flere tiår laget vår lutefisk på samme oppskrift, og den er som den er, fordi det er slik vi liker lutefisk best. Vår lutefisk lages i skiver. Da beholdes mer av den særegne smaken og lutefisken får en bedre og fastere konsistens. I april 2013 ble lutefisk fra Glea som første lutefisk i Norge tilkjent merket ” Spesialitet”. Det er ikke tilfeldig. Merket garanterer unike smaksopplevelser, og alle produktene som bærer merket skiller seg ut fra andre ved at råvaren og produksjonsprosessen nøysomt vurderes. Det samme gjelder produktets modenhet, ferskhet og smak.

Tidligere var det kun mulig å kjøpe Gleas lutefisk direkte fra oss, men etterhvert som etterspørselen har økt har den blitt tilgjengelig i butikk. Utsalgssteder finner du litt lenger ned på denne siden.

 

Ferskfisk

Avhengig av sesong kan vi på Glea Fiskemottak levere alle typer fersk fisk. Enten du har lyst på skrei, sei, hyse, lange, uer, brosme, breiflabb eller kveite så har vi det du trenger. Vi leverer også torsketunger, lever og rogn.

Kjøp lutefisk

Joker Røst, Røst
Coop Mega Rønvik, Bodø
Coop Obs! Hypermarked, Bodø
Coop Extra Mørkved, Bodø
Coop Ekstra Støver, Bodø
Coop Prix Bankgata, Bodø
Coop Prix Bodøsjøen, Bodø
Coop Prix Ørnes
Vulkanfisk, Mathallen Oslo
Fenaknoken, Oslo
Fiskekroken, Steinkjær
Bofisk, Bodø

Kjøp tørrfisk

Joker Røst, Røst
Vulkanfisk, Mathallen Oslo
Fenaknoken, Oslo
Bofisk, Bodø