Salat med tørrfisk og cherrytomater

En frisk og fargerik salat med tørrfisk, vårløk og cherrytomater som kan serveres som en lett middag eller forrett. Dryss hvitløk og ristede pinjekjerner over før du setter den på bordet.

Framgangsmåte

Kok opp vann tilsatt salt, 2 ss salt pr. liter vann. Tilsett tørrfisk og kok den i ca 10 minutter, avkjøl etter koking og del fisken i mindre biter. Skyll vårløk og skjær den i to på langs, deretter i 2- 3 cm lange biter. Del tomatene i to og finhakk hvitløk. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne. Bland tørrfisk, vårløk og tomater. Hell over olivenolje og rør godt sammen. Dryss over hvitløk og ristede pinjekjerner.

Serveres med brød

 

Les flere oppskrifter

Ingredienser

Tilbehør

Oppskrift fra Godfisk